SPECIÁLIS SZOLGÁLTATÁSAINK

Tartályok, tankok javítása

Permetezötartályok, tankok vízzáró és nyomásbiztos szakszerü javítása, garanciával, több mint 25 éve Önökért! A tankok javítása, mindig speciális technikát és eszközt és anyagot igényel, sok esetben elegendö a speciális eszközzel és anyaggal a varrat elkészítése, de rongálás is elöfordulhat egy tankon, amikor pótlás szükséges, de akár a teljes belsö kibélelés is bizonyos esetekben szükséges lehet. Ne keseredjen el, az esetek 95%-ban van rá biztos megoldás. Várjuk Önt a kaposvári mühelyünkben ha nagyobb, több napos munkáról van szó, és könnyen szállítható a tartály, azonban ha Önnek kényelmesebb, olcsóbb megoldás, hogy a munkagép helyszínén javítsuk meg az eszközt, akkor helyszíni kiszállást is vállalunk 24  órán belül, hétfötöl szombatig. Várjuk megkeresését!

Fénnyezés

A javított elemeket újszerü állapotban, megerösítve, és újrafényezve, matricával adjuk át megrendelöinknek, így a kombájn, munkagép, traktor, busz, lakókocsi, stb pont olyan lesz mint új korában, forduljon bizalommal az Ön komplett munkagépszervizéhez, várjuk hívását!

Müanyag elemek javítása

Sérült, hiányos, törött motorházfedelek, fellépök, müanyag burkolatok  hegesztése, üvegszálas pótlására is szüksége lehet, elég gyakori a motorházfedelek sérülése, söt sok esetben, olyan mértékü a sérülés, hogy úgy gondolja az ember, hogy új állja a helyét, akkor is keressen fel bennünket bátran, mert mindig van megoldásunk, söt mivel mi üvegszállal dolgozunk, jobb a végeredmény mint az eredeti anyag hegesztése lenne, javítás után természetesen, újrafényezve adjuk át a készterméket és szükség esetén matricázzuk is! Higgye el olyan lesz, mint új korában! Ha esetleg eladás elött áll, mindenképpen érdemes erre költeni, ne érjen munkagépe milliókkal kevesebbet, egy ilyen jellegü probléma miatt. De ha most történt a káresemény, és rendelkezik biztosítással, akkor is keressen meg bennünket, hiszen a biztosítóval a teljes folyamatot el tudjuk intézni Ön helyett, hogy akár még fizetni sem Önnek kell. Helyszíni javítást, tartályok esetében igen, azonban több napot igénybevevö szerelések, javítások, új elemek esetén nem tudunk vállalni. Azonban a munkagépeket mindig a legrövidebb határidövel vállaljuk, hiszen tudjuk, hogy különösképpen a mezögazdászatban ill. állattenyésztésben az idö mennyit ér. Várjuk megkeresését!

Elektronika és Munkagép javítás
Üvegszálas és vákuum gyártás

Bármely elképzelés, egyedi forma sorozatgyártása, etetök, tölcsérek, mezögazdaság és állattenyésztés területén, új termékek elképzelések üvegszálas vagy vákuum formázott gyártásával foglalkozik cégünk egyik szakága, keressen bennünket bátran, ha van egy megvalósításra váró müanyag termék, mi sorozatgyártásban azt legyártjuk, az ösminta ill. sablon gyártását is mi végezzük. Egyedi müanyag termékek gyártására kérjen itt ajánlatot. Várjuk megkeresését!

Mindennemü egyéb munkagépjavítás, elektronikai probléma esetén kiemelt partnerünk az Agri Szervíz Kaposvár, Raktár utcai telephelye. Cím: Kaposvár, Raktár u. 020/6