top of page

Rólunk

Gyártástól a kivitelezésig

Komáromi Péter
ügyvezető

Cégünk 1993 óta gyárt országszerte, és hazánkon kívül is közterületekre, strandokra üvegszálból készült strapabíró időjárás viszontagságainak jól ellenálló csúszdalapokat, játékokat. A polikom play a játszóházi berendezések gyártására szakosodott üzletágunk, mely évről évre bővül, az igények növekedésével. 

Hazánkban is egyre inkább elterjedtek, a labirintus jellegű több szintes beltéri "ketreces" hálóval körülvett játékterek, melyek komplett tervezésével-kivitelezésével is foglalkozunk egészen a TÜV vizsgával történő átadásig. 

Általunk egyedileg tervezett és gyártott üvegszálas TÜV által bevizsgált játszóházi termékeink modern alkotóelemei a hazai játszóházaknak.  Csapatunk nagy hangsúlyt fektet a designra, színekre, az egyedi téma köré épített kivitelezésre. 

Ha szakszerű, tartós, egyedi tervezésű, nem kínai tucat játszóházat szeretne, és nem hosszú várakozási idővel, akkor keressen Bennünket bizalommal.

Várjuk bevásárlóközpontok, hotelek, strandok, magánóvodák, szabadidőközpontok, közületek megkeresését, az alábbi elérhetőségeink valamelyikén.

bottom of page